2014. április 19., szombat

Few days with my best friend


I went a couple of days to my grandmother with my best friend. We felt very well at this 3 days. I would like to show you that what we were doing. All pictures are made by my phone, so they aren't the best. 


Írtam a blogon, hogy pár napra elutaztam a legjobb barátnőmmel Csákvárra, a mamámhoz. Nagyon jól éreztük magunkat ebben a 3 napban. Néhány képben be szeretném mutatni, hogy nagyjából miket csináltunk. Az összes kép a telefonommal készült, azért nem a legjobbak.:DBevásároltunk édességekből / We bought a lot of sweets


Nyammmiii / Jummiiii


Outfit fotózás közepette  / During outfit photography


Újabb selfie / Selfie again


We have heard many good things about the American Horror Story, so we started watching it. It's really good I think. Oh, and my grandmother does the world's finest coffee with milk!:)

Annyi sok jót hallottunk az American Horror Story-ról, hogy nekiálltunk nézni. Tényleg nagyon jó ez a sorozat, kicsit ilyen túlvilági, szellemes, megölnek benne pár embert, de az nem lényeges.:D Ja, és a mamám csinálja a világ legfinomabb tejeskávéját!Mamám tulipánjai / My grandma's tulips


Me 


Gumicukor / Gums


Tomorrow you will can see an outfit post and than a make-up post too! Keep your eyes on the blog!
Follow me on Instagram if you would like to see more photos! @nyolcasamanda


Megcsináltam a Lakkozz! Fotózz! Posztolj!-ra a körmömet, 23-án láthatjátok majd a blogon! 
Holnap egy outfit poszttal készülök, abban már előre láthatjátok a körmeimet.:D Lesz utána még egy kisebb sminkes és outfit bejegyzés is! Figyeljétek a blogot!
U.i.: Ha szeretnétek még több képet is látni, akkor kövessetek be Instagramon! @nyolcasamanda
2 megjegyzés:

  1. your hair in the first photo is literally just stunning!
    hilsberg.wordpress.com

    VálaszTörlés