2013. december 23., hétfő

Interview with Ruhamánia


Bianka blogját, azaz a Ruhamániát már régóta olvasom, és imádom!:) Majdnem 1 éve írja a blogját és minden poszt jobb és jobb lesz. Még nálam is fiatalabb egy évvel, de ez nem baj persze, hiszen jobb előbb elkezdeni bármit, mint túl későn. Az én ötletem volt az interjú, de előbb Bianka inetrjúvolt meg engem, amit ITT találtok meg. Utána pedig én is készítettem vele egy interjút, amit lejjebb megtaláltok.


***



Amanda: Miért kezdtél el blogolni és hány éves voltál akkor?Ruhamánia:  Azért kezdtem el blogolni mert IMÁDOM a divatot , és szeretnék minél több embert inspirálni. 12 éves voltam amikor megalapítottam a blogomat.



A.: Melyik a kedvenc ruhadarabod?

R.: Hát mostanra több kedvenc ruhadarabom is van..Nem rég vásároltam egy New Yorkeres csíkos felsőt imádom. De van egy szőrmés Romwe márkájú pulcsim, azt is szeretem.

A.: Mi a legnagyobb álmod?

R.: A legnagyobb álmom ,hogy a divatvilágban dolgozhassak akármilyen területen is. Szeretek divattal kapcsolatban írni, fényképezni, de tetszik még a marketing szak is.

A.: Hol szeretnél lakni felnőtt korodban?

R.:  Mindenképp szeretnék Budapestre felköltözni, mert ott sokkal több lehetőségem van főként a bloggal kapcsolatban. Viszont szívesen költöznék egy angol nyelvet beszélő országba is.:)



A.: Ki/ mi szokott inspirálni?

R.: Főként a divat újságok, bloggerek inspirálnak.




A.: Mi a kedvenc trended mostanában?

R.:  Most teljesen megvagyok őrülve a morotos bakancsokért, ami mellesleg most eléggé nagy divat.



A.: Ki(k) a kedvenc divatbloggere(i)d?

R.: Felnőtt divat bloggerek közül Festy, velem egykorúak közül pedig iEmma és te vagy a nagy kedvenc.:)


A.: Mikor tervezed megmutatni az arcod?

R.: Ohh..ez egy igen jó kérdés:DD Amint elballagok az általános iskolából. De lehet,hogy hamarabb is megmutatom... SŐT. Nem tudni mit hoz még a jövő.













Remélem tetszett az interjú! xoxo

2 megjegyzés:

  1. Az összevágott képen(amin a szőrme kabát van Biankán) leleplezted az arcát...Fel fetted :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom, de én úgy értettem, hogy a blogjára mikor fog kitenni egész alakos képeket és amúgy is Bianka megengedte, hogy kitegyem ezt a képet:))

      Törlés