2014. február 10., hétfő

30 Day Fashion/ Beauty Photo Challenge // 2.



Még egyszer elnézést szeretnék kérni, mivel úgy volt, hogy minden vasárnap teszem ki a 30 napos fotókihívás új részeit, de tegnap teljesen kiment a fejemből, ezért tettem ki ma, remélem tetszik!


Something You'd Like To Wear More Often:


Mikor ezt a címet olvastam, egyből a boyfriend nadrágom jutott eszembe. Imádom, szerintem nagyon jól néz ki, de eddig kb. 2-szer volt rajtam, pedig már egy ideje megvan. Az lehet az oka, hogy nincs bokacsizmám és a hosszabb szárú csizmákhoz vagy bakancsokhoz nem néz ki elég jól.





Clothing/ Production That Evokes A Good Memory:


Na ezen viszont sokat töprengtem, hogy ehhez mit tudnék lefotózni. A végeredmény egy Avonos naptej lett, ami gyerekeknek van és nagyon nagyon finom sárgadinnyés illata van. Imáádom! Ez a dinnyés illat a nyarakat idézi fel, mikor strandra mentünk mindig ezzel az illatos naptejjel voltam bekenve.:)






A Daily Must-Have Item:

Egyértelműen a hajvasalóm és az Avonos hajvégápoló lett a befutó. Sajnos, minden egyes nap ki kell vasalnom a hajam, különben egy szénaboglya lesz az egész fejem. Igen, így járnak azok, akiket göndör hajjal áldott meg a sors. A hajvégápoló pedig sokat segít, hogy ne töredezzenek annyira a hajvégeim.




Shoes You Love But Don't Wear Often:


A szép kis s.Oliver csizmám. Ha lehajtod a szárát, kívül szőrös lesz, ha nem hajtod le, akkor sima fekete anyag. Nagyon keveset hordom, talán azért, mert a hátul a kötője állandóan kikötődik és 10 percenként meg kell állnom bekötni, amit néha nem nagyon tudok elviselni.




Favorite Nail Polish:

Rengeteg körömlakkom van, így elég nehéz volt választani, melyik is kedvencem közülük. Amelyiket a legszebbnek találtam, az az Essence Colour & Go körömlakkja. Gyönyörű korallos színe van, nyáron biztos sokszor fogom vele kifesteni a körmöm!
















2 megjegyzés: