2014. február 28., péntek

Follow the blog



I have been planning this post so long time. I collected the web pages what I often use. This photos are made about two weeks ago so some things have changed since then. 


Már pár hete tervezgetem, hogy csinálok egy olyan bejegyzést, amiben összegyűjtöm, melyik weboldalon tudtok rám találni. Ne lepődjetek meg, ha esetleg a linkben nem ugyan azt látjátok, mint ami a képen van, mivel ezek a képek még 2 hete készültek. 

***



I have no comment to this.

Számomra egyértelmű, hogy már Facebook-os oldala is van egy blognak, szóval nincs is hozzáfűzni valóm.











This is my favorite website now. I love looking at the photos on Instagram, I get a lot of inspirations and I started a cool project: it's called 100 happy days

Az egyik kedvenc oldalam most. Imádok rajta képeket nézegetni, rengeteg inspirációt szerzek és most belekezdtem a 100 happy days programba (ami egy szuper ötlet, nézzétek meg!), ezért minden nap láthattok új képet tőlem.





Tumblr is my second favorite website. I get lot of ideas on it. I reblog those pictures what I like. And you could ask from me!

A Tumblr a másik kedvenc oldalam. Innen is sok-sok ötletet tudok szerezni. A Tumblr-ömön sok divattal kapcsolatos képet láthattok, de amelyik kép éppen megtetszik, azt kirakom a tumblimra. Ja, és kérdést is tehetsz fel bármilyen témában!





I think it's a really good site if you like blogs. A lot of blog are on it.

Szerintem a Bloglovin' egy nagyon hasznos dolog annak, aki szeret blogokat nézegetni. Itt majdnem a világ összes blogja fent van és mindig tudsz értesülni a legújabb posztokról.









I haven't put on my YouTube channel a video, but I will soon! A room tour video you will see surely from me! Anyway you should join to my channel so you won't miss any videos!

Igaz, a YouTube csatornámra még nem tettem egy videót sem, de ezen is szeretnék a közeljövőben változtatni! Room tour videót biztosan fogtok majd látni tőlem! Addig is iratkozzatok fel a csatornára, hogy ne maradjatok le később egy vidimről se!:)





Famest almost like Lookbook. Check it!

A Famest egy elég új weboldal, majdnem a kezdetektől használom. Igazából nem sokban tér el a Lookbook-tól, talán csak annyiban, hogy a LB-ot leginkább a divatbloggerek használják, A Famest-öt pedig mindenki.




I recently found this site, but I really love it! I found a lot of awesome blogs on it.:)

A MagyarBlogok-ra nem régen leltem rá. Nagyon tetszik az egész oldal, sok szuper blogot fedeztem fel rajta!:)






I don't really upload my outfit photos to the SFB, but I decided that I will upload all my outfits.

A SFB-re nem igazán szoktam feltölteni outfit fotókat, de most elhatároztam magamban, hogy fel fogom rakni az eddigi szettjeimet, úgyhogy figyeljétek!:) 




BLOGGER:

If you don't want to miss my posts you could join to the blog.

Igen, a Bloggert nem szabad kihagyni. Ha szeretnél mindig értesülni egyből az új bejegyzésekről, akkor a blog jobb oldalán a Followers menüpont alatt találsz olyat, hogy "Feliratkozás a webhelyre" és ott be tudsz jelentkezni Google +-al, Twitterrel és Yahoo!-val is. Neked ez mindössze pár kattintás, nekem pedig hihetetlen öröm, mert tudom, hogy mennyien érdeklődtök a blog iránt.





Recently I want write more outfit posts, because my goal is getting to the Teen Vogue Fashion Click Bloggers. Thank you so much if you helping in this!:)

Mostanában szeretnék majd több outfit posztot írni a blogra, mert a célom, hogy Teen Vogue-on bekerüljek a Fashion Click Blogger-ek közé. Nagyon boldog lennék, ha minél előbb sikerülne ezt elérnem, köszönöm ha segítetek benne és biztattok!:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése