2014. március 22., szombat

2 looks on 1 day



My mom bought this beautiful floral print dress from Háda, it's H&M. Just one problem with this: its size is 40, but I wear size 34. I didn't want to give it up, so I thinking that how I could wear this dress. Finally I tried with a thick, elastic belt and it looks so pretty.
In this post I would like to show you that how could wear a summer dress on a cooler part of the day or a warmer part of the day. You can also do it that in the morning you pick up your dress with a leather jacket, a nylon stockings beneath it, and if it gets hotter the weather then take it off them. I think it's quite practical thing. 
The flower crowns are a big trend among the bloggers since last year. Soon, I also like to make a flower crown of fake flowers. In this case I made a crown of the tree's branches. 


Ezt a gyönyörű virágos mintájú ruhát pár napja hozta anya a Hádából, H&M-es. Egy baj van csak vele: 40-es méretű ( nekem 34-es kell ). Nem akartam róla lemondani, ezért gondolkoztam, hogy hogyan tudnám felvenni. Végül egy vastag gumis övvel próbáltam fel, betűrtem kb. a ruha felét és egész jól nézett már ki.:D
Ebben a posztban azt szeretném megmutatni, hogy egy ilyesmi nyári ruhát hogyan tudsz egy hűvösebb vagy egy melegebb napon felvenni. De mivel ilyenkor tavasszal délelőtt még elég hűvös szokott lenni, ezért csinálhatod úgy is, hogy reggel felveszel a ruhára egy bőrdzsekit, alá pedig egy nejlonharisnyát, ha pedig melegebb lesz már az idő, akkor leveszed ezeket. Szerintem elég praktikus, nekem bevált.
A bloggerek körében nagy trend már tavaly óta a virágkoszorú. Nemsokára én is szeretnék csinálni egy-kettőt művirágokból, annyira tetszenek! Most viszont az egyik virágzó fa ágaiból készítettem egy kisebb koszorút.



Morning/ Reggel:











Afternoon / Délután:









H&M dress / H&M jacket / F&F flats / Calzedonia tights / Ninakoko, Ebay bracelets / Stradivarius sunglasses 




8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó összeállítás lett! :)
    Van nálam egy díjad, remélem nem bánod! :)

    http://effandyfashion.blogspot.ro/2014/03/award-from-liliangamble.html

    VálaszTörlés
  2. szuper ötlet volt így felvenni a 40-es ruhát, én is mindig hasonló módszerekhez folyamodom :D de hát egyszerűen nem lehet ott hagyni az ilyen kincseket a turiban..! :)
    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csini outfit, a körmeid is tetszenek! :)

    VálaszTörlés