2014. május 24., szombat

Modern Princess



I'm so happy because the weather is nice and warm finally. 
I really like lace (you know) that's why I'm in love with this dress. A little bit elegante, but it's perfect for a summer day. I combinated with black and gold accessories.
On this summer the cat eye sunglasses are very fashionable. I'm in love with this H&M baroque sunglasses. I wore my new Ebay statement necklace that I showed you in my last post.
I have written that I will go to two places in June, but I haven't told why and where. The big "secret" was the model and beauty pagent. I will have a very beautiful evening dress. Will be special prize in the pageant, so please like THIS photo! Thank you in advance!:) 
I will do my Hungarian exam on next Thusday so I learn a lot. But I will try to post as soon as possible! xx



Annyira örülök, hogy mostanában ilyen jó idő van.:) Végre tudtunk fotózni a napsütésben.
Nagyon szeretem a csipkét (amint már tudjátok), ezért ez a ruhám nagy kedvenc. Szerintem kicsit elegáns, de egy nyári napra tökéletes. Fekete és arany kiegészítőkkel kombináltam.
Idén a cat eye napszemüveg lett a sláger. Nekem nagyon tetszenek az ilyen fazonú szemüvegek, ezért mikor megláttam ezt a H&M-ben egyből tudtam, hogy nem hagyhatom ott. A szélén a kis arany barokkos minta pedig még feltűnőbbé teszi. Kiegészítőnek felvettem még az Ebay-es statement nyakláncomat, amit az előző posztomban már megmutattam. 
Régóta szerettem volna egy elegánsabb cipőt, mivel leginkább csak tornacipőim vannak. Az angol Ebay-en rá is licitáltam erre és szerencsére meg is nyertem elég olcsó áron. Szuper kényelmes és a talpa olyan, mint a strandpapucsoknak.
Írtam már, hogy júniusba fogok menni két helyre is, de eddig nem árultam el, hova. A nagy "titok" a modell- és szépségverseny volt, de a helyszíneket még mindig nem árulom el.:) Majd nemsokára! 2 hete voltunk ruhapróbán a Nefelejcs Ruhaszalonban, gyönyörű estélyi ruhám lesz, annyira várom már, hogy készen legyen. Viszont a versenyen lesz különdíj is, amit az kap, akinek a Facebook-os képén a legtöbb lik jön össze. Úgyhogy, kérlek szépen titeket, hogy ha van időtök nyomjatok nekem egy szavazatot IDE! Köszönöm szépen előre is!:)
Jövő héten sajnos megint nem tudom, hogy mikor fogunk tudni fotózni, ugyanis csütörtökön fogok szóbelizni magyarból és eddig nem állok túl fényesen vele. Azért igyekszem majd minél többet posztolni! xx












New Look dress, H&M thights, Ebay shoes, bracelet and necklace, H&M sunglasses


14 megjegyzés:

  1. Nagyon csini! A Nefelejcsben tényleg szép ruhák vannak, nekem is onnan lesz a keringőruhám. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:) igen, tényleg nagyon szép ruhák vannak ott:)) xoxo

      Törlés
  2. Gyönyörű a ruha, a napszemüveg, a nyaklánc, egyszerűen minden. Nagyon szép képek sikerültek! Sok sikert a versenyhez!
    Love Lili

    http://lilianagamble.cafeblog.hu/

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szett,imádom a ruhát! :)

    VálaszTörlés
  4. szuper képek, annyira szép vagy! :)
    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    VálaszTörlés
  5. Nagyon csinos kis összeállítás ;) :)

    VálaszTörlés
  6. beautiful outfit!! xx
    hilsberg.wordpress.com

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű az a napszemüveg, és a ruha is nagyon aranyos, főleg a harisnyával. :)

    VálaszTörlés