2014. július 29., kedd

FloWer PoWer



When I saw this Promod shirt in my mom's closet, I knew immediately that it will be my favorite shirt. In fact, we used to wear each other's clothes many times, because we have the same size and our style is very similar. 
In my last post I also wore skort, but that's another skort. It's from Ebay. My mom orderd about 1 month ago. We were a little surprised when I opened the package, because my mother ordered a black skort...Doesn't matter. 
Last year I had an incredible (to me) idea. I wanted to sell my Bata platform sandals. I'm so glad to finally have kept this shoes, because I love them and I wore a lot this summer. 
As accessories I chose my black baroque patterned sunglasses and gold bracelets.

***

Mikor megláttam ezt a Promod-os felsőt anyukám szekrényében, egyből tudtam, hogy ez a kedvenc felsőim közé fog tartozni. Ugyanis anyukámmal sokszor szoktuk egymást ruháit hordani, mivel ugyan akkora a méretünk és a stílusunk is nagyon hasonló. 
Az előző bejegyzésben szintén skortot viseltem, de az a Promod-ból van, ez pedig az Ebay-ről. Kicsit meglepődtünk anyával, mikor kibontottuk a csomagot, ugyanis mi fekete skortot rendeltünk...1. van már egy fehér skortunk, 2. nagyon vékony anyagból van és teljesen átlátszik. Szóval a feketének jobban örültünk volna, de már mindegy :D 
Szerencsére ehhez a felsőhöz a legtöbb nadrágom és szoknyám passzol, mivel több szín is megtalálható a felsőn. Ezért lett főleg a nagy kedvencem. 
Tavaly még támadt egy olyan (számomra) hihetetlen ötletem, hogy eladom ezt a Bata telitalpú szandálomat. Annyira örülök, hogy végül megtartottam, mivel az idén nyáron nagyon sokat hordtam/hordom.
Kiegészítőként pedig most sem maradhatott el a fekete barokk mintás napszemüvegem és az arany karkötők. 





 




Promod top, Ebay skort and bracelets, H&M sunglasses, Bata shoes, Carpisa bag

10 megjegyzés:

  1. szuper képek, gyönyörű az a felső!
    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    VálaszTörlés
  2. tetszik a blogod. feliratkoztam :)

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. This looks so cute ! :*
    Your photos are fabulous :)

    maybe you like to visit my blog?
    withoutanyweight.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you!:))

      I visited your blog and I think it's very good!;))

      xoxo

      Törlés