2014. július 13., vasárnap

Chandelier



The crop tops and skorts are so fashionable this year (too).  I wanted to buy a skort last year, but it somehow missed...Nevermind. I have many ideas that how I could wear it, so I will show you these in more posts.
I have lots of plans for the summer like go to the beach, cinema with my friends. There will be some DIY posts and lot of outfit posts.
But back to the outfit. In this case I combinated my white skort with a floral crop top. I picked up a white jelly sandal. I think this set is perfect for either summer day. Pretty, but comfortable too.



A crop topok és a skortok idén (is) nagyon divatosak. Már tavaly is szerettem volna egy skortot, de valamiért csak idén került rá sor. Rengeteg ötletem van, hogy hogyan tudnám hordani, majd megmutatom több posztban! 
Remélem jól telik eddig mindenkinek a nyári szünet, én most éppen Bükfürdőn nyaralok a Danubius Hotelben**** apukámékkal. Még rengeteg tervem van a nyárra, sok fürdés, mozi és persze blogolás!:) A blog szempontjából szeretnék majd pár DIY ötletet és sok-sok outfit bejegyzést. Ha van esetleg ötletetek vagy kívánságotok, hogy milyen posztokat olvasnátok szívesen, akkor kommentbe írjátok meg!:)
Na de térjünk is vissza az outfitthez. Ebben az esetben a fehér skortomat egy apró virágos crop toppal kombináltam, hozzá egy fehér jelly szandit vettem fel, kiegészítőnek pedig a Forever21-es karkötőmet választottam. Szerintem ez a szett tökéletes bármelyik nyári napra. Csinos, de mégis kényelmes és lenge.










New Look top, Promod skort, Ocean Club jelly sandal, Forever21 bracelet


xoxo, Amanda 

7 megjegyzés:

  1. Szuper! Nagyon szép a skortod! :)

    www.alittledropofstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Egyre jobban vágyom egy skortra, a Tied fantasztikus!:))

    http://patricia-universe.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm!:) szerintem szerezz be egyet, mert nagyon praktikus darab!:)))
      xoxo

      Törlés
  3. fabulous look, love it<3
    Maybe want follow each other? if yes, just follow me and i follow you back :)
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    VálaszTörlés