2014. január 1., szerda

Happy 2014!


Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!:) Hihetetlen, hogy megint eltelt egy év és már 2014 van...Olyan gyorsan repül az idő. 
Ebben az évben a szilvesztert az apukámnál töltöttem, mégpedig nem is akárkikkel. Hát persze, hogy a két legjobb barátnőmmel, Kirával és Kamillával. Részletesebben a holnapi bejegyzésben fogok beszámolni a szilveszterünktől.
Ezt a posztot vasárnapra szántam, de aznap mentünk apumhoz és nem volt időm megírni a posztot (bocsánat). A képek még a mamámnál készültek karácsonykor. Az új szövetkabátomat viselem, amit Bécsben vettem féláron a H&M-ben. Imádom ezt a kabit, igaz most télre nem valami praktikus, talán csak akkor ha jól aláöltözöl, különben megfagysz benne. Alá egy apró szívecske mintás felsőt vettem, ami a nyak részénél és a vállánál csipkés. Ceruzaszoknyával, fekete harisnyával, arany nyaklánccal és az új Promod-os csizmámmal ( ezt is féláron vettem, nagyon nagyon megérte!) kombináltam.
És ne felejtsétek a nyereményjátékot!





felső/top: Oasis // kabát/jacket: H&M // szoknya/skirt: H&M // nyaklánc/necklace: Forever21 // csizma/boots: Promod



6 megjegyzés:

  1. Uuuu imádom*-* új kedvenc szett:) x

    VálaszTörlés
  2. Úristen de jó a kabátod. *o* De a szett is nagyon jó. :) ha esetleg lenne kedved benézni a blogomba annak nagyon örülnék :) http://itspetrasparadise.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen! a blogod pedig nagyon tetszik, így tovább:) úgy látom te már régebb óta írod az oldalad:)

      Törlés
    2. köszönöm, hát igen csak az elején még nagyon rosszul ment, de nem volt szívem kitörölni a régebbi bejegyzéseket :)

      Törlés
    3. nem is szabad kitörölni, legalább lehet látni, hogy sokat fejlődsz:))

      Törlés