2014. március 28., péntek

Salute



I love the pastel colors. Perfect for spring and aren't black at least. Now I created a lighter outfit, but the black is not missing from it ( clearly ). The lace top is a little bit elegante, but the canvas bag and the flats are make more common the outfit. 
I really like accessories, in most case they can throw up superbly a simple, colorless outfit. 
The canvas bag is arrived from London. I bought it on Ebay, I think it's a so practical bag.




Imádom a halvány, pasztellesebb színeket. Tavaszra tökéletes és legalább nem fekete. Most egy világosabb outfitet állítottam össze, de a fekete nem hiányzik ebből sem.:D A púderrózsaszín-fehér-fekete kombinációval egy igazán tavaszias, csajos szettet hozhattok össze. A csipke felső kicsit elegáns stílust tükröz, de a vászontáska és a balerina cipő hétköznapibbá teszik az összhatást. 
Nagyon szeretem a kiegészítőket, a legtöbb esetben szuperül fel tud dobni akár egy egyszerű, színtelen outfitet is. Személy szerintem nekem karkötőből már annyi van, hogy nem tudom őket hova tenni. A napszemüveg pedig már elengedhetetlen része az szettünknek ilyen szép napsütésben. 
A képen látható vászontáska nem olyan régen érkezett meg Londonból. Elég praktikus szerintem, mivel én ebbe hordom a tesi cuccomat, de például egy belvárosi sétára is ugyan úgy felvenném.
Ti várjátok már a Glamour napokat? Ki fog menni vásárolni? És mit/miket szeretnétek venni? Én már nagy lázban égek, ugyanis nem sok ruhám van per pillanat tavaszra meg nyárra, úgyhogy majdnem egy gardróbnyi ruhát szeretnék venni. Na majd meglátjuk. :D

















Atmosphere lace top / Bershka pants / River Island bag / F&F flats / Sisley cardigan / Forever21 bracelet / Bijou Brigitte necklace / Stradivarius sunglasses




3 megjegyzés: