2014. április 14., hétfő

Budapest photoshooting



Yesterday I was on Budapest with my mom because of Glamour days. In the morning we were in Allee plaza and afternoon we went to take pictures. I felt very well, this day was so good. I bought a few things, I'll show them soon. 
My mom's friend took us to this beautiful place. I especially liked the trees and the snail-like structure, too. The view from its top is so awesome. The last picture reminds me of Atlantis ( but it is just a statue). 
I'll go to my grandmother with my best friend (Kamilla) a few days. Because of spring brake.I tell you in advance that will be nail and make-up post after the spring brake! And outfit posts, too, of course!:)
xx




Tegnap a Glamour napok alkalmából felmentünk anyukámmal Budapestre. Délelőtt az Allee-ban vásárolgattunk, délután pedig elmentünk a Nemzeti Színházhoz fotózni és kirándulni. Nagyon jól éreztem magam, vettem is egy-két dolgot, majd megmutatom őket nemsokára! 
Anyukám barátnője is velünk volt tegnap, ő vitt el minket erre a gyönyörű helyre. A fák különösen tetszettek, meg az a csigaház szerű építmény is. A tetejéről fantasztikusan szép a kilátás. A bokrokból külön ki van építve egy labirintus, amiben sajnos nem voltuk, de szerintem nagyon jó ötlet. Az utolsó képen egy szobor félét láthattok, aminek a fele a vízben van. Engem leginkább az Atlantisz-ra emlékeztet. Egyébként ez a sok látnivaló egy nagy parkban található, akinek van egy kis ideje mindenképpen ajánlom ezt a helyet. 
Ugye csütörtöktől tavaszi szünet lesz (juppiiii:D) és az L.B-mel (Kamilla) megyek majd pár napra a nagymamához. Annyit előre elárulok, hogy körmös és sminkes poszt is lesz utána! Meg persze outfit bejegyzés is.:)
xx

























Stradivarius jacket, Atmosphere top, no name jeans, Converse shoes, River Island bag 


10 megjegyzés:

  1. rég jártam már ezen a helyen, pedig nagyon szép. azt a vízben levő épületet viszont szerintem még soha nem láttam. :O ideje elkirándulnom arrafelé... :) a dzsekidet pedig még mindig imádom. már nem is láttam a stradivariusban... azért még reménykedek benne, hogy valamelyik leárazáson újra felbukkan, de nem látok rá nagy esélyt. sajnos tízezret nem volt szívem kiadni érte, bár tényleg gyönyörű

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, érdemes elmenni erre fele, mert tényleg nagyon szép hely:) a dzsekimet már én sem láttam a Stradivarius-ban, de lehet, hogy lesz még;)xx

      Törlés
  2. Óóó ismét Budapestről olvasok. Teljesen még a hatása alatt vagyok. Imádom a fővárosunkat*-*. Nagyon tetszik a poszt. Puszii:* x
    Bianka

    VálaszTörlés
  3. ezek a képek valami fantasztikusak! gyönyörű a dzsekid! :))
    Emma xx
    iemmafashion.com

    VálaszTörlés
  4. That jacket is so cute!
    XO, Steph http://sunberrystyle.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. Gyorsan tekertem lefele,hogy megnézzem honnan van a nadrágod de szomorúan látom,hogy nincs márkája :(
    Nagyon szépek a képek és a virágos dzsekid egy csoda! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem találtam benne márkát, de azt sem tudom, hogy honnan van, mivel az anyukámé, de szerintem turiból.:)) köszönöm:)) xoxo

      Törlés