2014. március 6., csütörtök

Hello Spring!




I'm really glad that spring is here. Actually the weather is really spring-like these days with a lot of sunshine so I'm very happy. I love my new Stradivarius jacket, its print is so beautiful I think. I wore my mother's top with London print. 
This dress I wear very rarely, but I think it is a cool skirt. Yes, this is often happen with me. 



Úgy vártam már a tavaszt és végre megérkezett! Szerencsére egyre többet süt a nap mostanában és lassan elővehetjük a tavaszi, vékonyabb ruhákat. Juppi! A jó idő miatt szerettem volna már egy kicsit tavasziasabb outfitet összeállítani. Imádom az új Stradivarius dzsekimet, annyira szép a mintája. Hozzá anyukám London-os felsőjét vettem fel, szintén a Stradivarius-ból van. Ezt a szoknyát eddig nem igazán hordtam, de most megtaláltam és rájöttem, hogy milyen jó kis szoknya ez.:D Igen, sokszor előfordul velem ilyen. 
Ahogy nézelődtem a szobámban, megakadt a szemem ezen a rózsaszín műrózsán. Úgy gondoltam, jól feldobná a képeket, mivel a kabátomon is rózsák virítanak. Nagyon szeretem az IKEA-s művirágokat, olyan jól néznek ki a szobámban!:)


















Stradivarius jacket, top / Calzedonia socks / H&M shoes / Y.d skirt 



12 megjegyzés:

  1. Ó nagyon tetszik a poszt, és a dzseki és gyönyörű. Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe kardigánért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) -> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway.html

    puszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi!:))<3 úúú meg is nézem a nyereményjáték, köszi!:)

      Törlés
  2. *o* Nagyon-nagyon jó a cipőd és a dzsekid és aaa úgy minden,ahogy általában!:D♥

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon tetszik a dzeki, megkérdezhetem, hogy mennyibe került? :) de az egész outfit gyönyörű és a rózsa is. :) olyan vidám, tavaszias tényleg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen!:)) örülök, hogy sikerült tavasziasabb szettet összehoznom:) a dzseki 10 ezerbe került, mivel új kollekció, de szerintem megérte!:)

      Törlés
  4. Annyira tetszik ez a dzseki és a mintája is gyönyörű:))
    Szeretnélek meghívni a gardrób mustára, a részleteket megtalálod itt: http://aprilof25.blogspot.hu/2014/03/gardrob-mustra.html Remélem te is megcsinálod:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:)) köszönöm a meghívást, meg fogom csinálni!;) xx

      Törlés
  5. szia Amanda!
    nem nézem a blogodat túl régóta, de elég sok bejegyzést láttam már, és szerintem nagyon jó a stílusod!:) ez a kedvencem az összes outfit közül.:)
    egyébként mostanában nem volt új bejegyzés, kár, szerintem folytatnod kellene.
    nézd meg az én blogomat is!
    puszi, Flóra
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    VálaszTörlés